Lidt gang i bettingen igen

30. december 2014

Efter en lang stille periode, efter at strategien med at spille på uafgjort kuldsejlede, har jeg testet lidt forskellige systemer. Siden midten af november har jeg testet et system der kaldes Greenwood, som er en afart af det kendte casino-system, hvor man satser på sort/hvid og doubler indsatsen hver gang man misser.

Greenwood strategien går ud på at man fastsætter et beløb man vil vinde. Udfra det odds man gerne vil bette på beregner man indsatsen således at man tjener det ønskede beløb, hvis bettet går hjem. Hvis man misser skal man næste gang vinde den tabte indsats plus det ønskede beløb osv. 

Jeg har fokuseret på at finde odds i omegnen af 1,6 til 2,2, for at få en god balancen imellem hvor tit man rammer og hvor aggressivt indsatsen stiger, når man misser. Det har været ganske succesfuldt. Jeg startede med 1000,- og spillede efter en ønsket gevinst på 50,-. Målsætningen var at double startkapitalen i november måned og hvis det ikke lykkedes, toppe kontoen op til 2000,-. Jeg vandt godt 700,- i november og toppede derfor de sidste 300,- op til de 2000,- op, i starten af december. I december spillede jeg for en ønsket gevinst på 100,- og målsætningen var at lade rullen vokse til 3000,-. Hvis jeg vandt mere, ville jeg hive det ud. 

December gik rigtig fint og endte ud med et plus på omkring 2300,-. Jeg har hevet 1300,- ud og har nu 3000,- på kontoen.

 

Som nævnt var den ønskede gevinst pr. bet i december 100,-, hvilket svarer til 5% af startrullen. Det har vist sig at være lidt for aggressivt og derfor holder jeg fast i 100,- pr bet, selvom rullen nu er på 3000,- (3,3%). Målsætningen for januar er igen at tjene 1000,- og hive det overskydende ud. 

Jeg går med overvejelser om at dele rullen op i mindre dele for at sprede risikoen ud. Det er jo kun et spørgsmål om tid inden jeg misser 4-5 gange i streg og derved blæser rullen. Derfor giver det mening at dele rullen op og køre med flere sideløbende Greenwood systemer. Udfordringen er naturligvis at finde spil, hvor der er værdi i.

Hvis det fortsætte med at gå godt, vil jeg begynde at lægge de daglige spil op igen her på dagensx.dk. Smid meget gerne en kommentar hvis det har interesse.

blog comments powered by Disqus