Dagens X stopper

17. marts 2014

Jeg har besluttet at stoppe Dagens X. Efter 15 missere, syntes jeg ikke længere det er sjovt at lave lave alt det analytiske arbejde, finde det daglige spil og skrive analyse.

15 missere i streg burde være en statistik umulighed. Hvis man tager udgangspunkt i spil til odds 3,30 er der godt 30% sandsynlighed for at ramme (1/3,3). Det vil sige at man misser med 70% sandsynlighed. Men hvis man ser på hvad sandsynligheden er for at misse 15 gange i streg til odds 3,3 er det 0,45% (0,7^15) => vanvittigt at det kan lade sige gøre!

Jeg har et par idéer til et par andre systemer, som jeg vil arbejde lidt videre på og teste lidt. Når jeg har samlet lidt kræfter (og skillinger) vil jeg nok starte bloggen op igen i et eller andet format. Men hvordan det kommer til at se ud, kommer lidt an på hvordan testen af de forskellige systemer går.

God vind derude!

blog comments powered by Disqus