Stoke - West Ham

14. marts 2014

Indsats: 303,75

Odds: 3,2325

Resultat: 3-1 Tabt

Profit siden 01-01-2014: -5260,73 (TBP -31%)

Ikke mere brok om hvor dårligt det går - blot en konstatering af at der ikke er medvind lige pt. Det prøver vi at vende med en god gammel kending, som plejer at være umådelig god ved Dagens X - Stoke City.

Stoke ligger pt. nummer 12 med 31 point (7-10-12) og en målscore på 29-43. De har været nede og rode omkring nedrykningsstregen, men har fået lidt point på kontoen i de sidste par kampe og det har givet dem en lille smule luft. Men der er dog stadig kun 6 point ned til Cardiff under stregen og de kan bestemt ikke føle sig sikre endnu. De er uden Huth, som er ude for sæsonen, og Assaidi der er skadet og derudover har de vigtig Adam og Walters ude med karantæne. Det svækker midtbanen lidt og det er forventet at Ireland og Whelan skal ind og lukke hullet på midten. De er ret gode på hjemmebanen, hvor de har 6-6-2 og 18-14, hvilket faktisk er 6. bedst i PL, omend holdene over dem i dén statistik har væsentligt flere point. I de sidste 5 kampe har de 1-3-1 og en målscore på 5-5.

West Ham ligger nummer 10, med samme point antal som Stoke, men en bedre målscore på 31-35. De er meget i samme situation som Stoke, hvor det primære fokus er på at holde nedrykningen på sikker afstand. De er i rigtig god form og har 4-1-0 og 9-2 i de sidste 5 kampe. Senest tabte de 1-0 til Everton og det hører med til historien at de 4 sejre alle er hentet imod hold, som ligger under dem i tabellen. De har ikke nogle kritiske skader, kun et par reserve er skadet. Der er rygter om at Winston Ried, som vi kender fra hans tid i FCM, er ved at være klar efter lang tids skade, men om han starter inde er tvivlsomt. 

De to hold er meget i samme situation og vil for alt i verden ikke tabe point, da de hurtigt kan bliver suget ned i den intense nedrykningskamp. De er ikke kendt for at spille sprudlende offensiv fodbold og derfor forventer jeg en meget taktisk affære, hvor der bliver slået mange lange bold til hhv. Crouch og Carroll oppe foran. 

, , ,

blog comments powered by Disqus