FC Porto - Napoli

13. marts 2014

Indsats: 135,-

Odds: 3,375

Resultat: 1-0 Tabt

Profit siden 01-01-2014: -4754,48 (TBP -29%)

Den værste formkrise i Dagens X's historie. 11 missere i streg har afløst en periode, hvor jeg ramte 6 ud af 10. Jeg kan ikke benægte at selvtilliden er lidt ramt, men det handler om at finde værdien og bliver ved med at tro på systemet.

Der spilles næsten kun Europa League i aften og det er derfor ikke overraskende at Dagens X kommer herfra. I Portugal tager Porto imod Napoli og jeg tror at det bliver en meget tæt affære. Napoli vil komme med et defensivt udgangspunkt, da Benitez er en gammel snu ræv og godt ved at hvis de kan klare en uafgjort, vil de kunne klare ærterne hjemme i Italien i returkampen.

Porto har været rigtigt fint kørende i den hjemlige liga, hvor de senest vandt 4-1 over Arouca. Dagens modstander er dog af en helt anden kaliber, men de kan stille i stærkeste opstilling, bortset fra Abdoulaye Ba, som ikke kan spille i EL.

Napoli vandt i weekenden 1-0 over Roma og cementerede dermed deres 3. plads og fik hentet 3 point på Roma, som ligger nr. 2. Napoli mistede en stor profil i Cavani, men de har stadig et frygtindgydende hold, hvor Higuain og Hamsik er de helt store profiler. Ét af de vigtigste våben er deres disciplin. De er utroligt velorganiserede og laver ret få fejl. De har således holdt nullet i 1/3 af deres liga-kampe i denne sæson. 

Napoli vil være meget tilfredse hvis de kan komme hjem med en uafgjort - selvfølgelig helst med et udebane mål. Men Porto har også vist sig stærke, med et par farlige herrer i Quaresma og Varela oppe foran. De slog Frankfurt ud i sidste runde igennem 2-2 hjemme og 3-3 ude, mens Napoli slog Swansea ud igennem 3-1 hjemme og 0-0 ude.

, , ,

blog comments powered by Disqus