Blackpool - Millwall

11. marts 2014

Indsats: 60,-

Odds: 3,2325

Resultat: 1-0 Tabt

Profit siden 01-01-2014: -4529,48 (TBP -28%)

Det var fandme nederen at Angers vælger at få smidt en mand ud i går. Møg uheldigt - men som jeg altid har sagt er dette system ikke en vej til hurtig rigdom. Jeg tager tabet og må acceptere at der lige nu er lang vej tilbage til grønne tal. Jeg har sat 3k ind og starter forfra.

Imens der bliver spillet bold i den fineste turnering, bliver der også spillet i den næstbedste engelske rækker og det er her vi har fundet dagens X. Der er lagt op til bundopgør, når rækkens nummer 19 Blackpool tager imod rækkens nummer 21 Millwall.

Blackpool er inde i en forfærdelig stime og har ikke vundet i 17 (!!!) kampe i ligaen. De kan slet ikke få det til at fungere og efter en rigtig fin start på sæsonen, hvor de var med i feltet af oprykningskandidater, er de for længst begyndt at kigge nedad i tabellen. De har 6 point ned til Yeovil under stregen og de kan ikke tåle at tabe i dag. Hjemme har de fornuftige 5-6-6 og det er her at de - trods alt - har det bedst. De får nok Bishop tilbage på midten efter lang tids skade, mens de må undvære Robinson pga. karantæne. 

Millwall kæmper også en desperat kamp for at holde stregen på afstand. Seneste vandt de højst overraskende 1-0 over Derby, som ellers ligger nummer 3. Det viser at de trods alt er et fornuftigt hold. De har 2 point ned til Yeovil og  ikke tabe i dag. De er udemærket klar over at Blackpool er til at tale med, men det vigtigste vil trods alt være ikke at tabe. De har en lille håndfuld spillere som er tvivlsomme, men de er alle reserver med undtagelse af Shittu, som burde blive klar til i aften.

, , ,

blog comments powered by Disqus