Tours - Angers

10. marts 2014

Indsats: 2727,85

Odds: 3,2325

Resultat: 2-0 Tabt

Profit siden 01-01-2014: -4469,48 (TBP -28%)

Puha en mavepuster at ramme den 8. misser i streg! Jeg har dog besluttet at give den et 9. skud, inden jeg tager tabet. Jeg har små 2k stående på kontoen fra andre væddemål og skal derfor "kun" reloade 800,- for at kunne sætte dagens X. Hvis den skulle misse igen i dag tager jeg tabet og starter forfra, men jeg satser på at 9. gang er lykkens gang.

Dagens X er fundet i den fransk Ligue 2, som jo altid er garant for en masse uafgjorte kampe. I aften tager Tours imod Angers og det ligger i kortene at det bliver en uhyre tæt affære. Tours ligger nummer 9 med 39 point (11-6-9) og en målscore på 45-41. De har haft lidt problemer med formen på det seneste, men har fået det vendt i de to sidste kamp, hvor de har vundet 1-0 over Dijon (nr 6) og har spillet 2-2 imod Lens (nr 2). På hjemmebane er de ganske udemærkede med 7-4-1 og de er bestemt ikke et nemt hold at møde. Deres offensiv er yderst kompetent og er faktisk det mest scorende hold sammen med Caen. Deres defensiv er til gengæld ikke for god, hvilket har været deres store problem. Men på hjemmebane er dog ganske respektable og har tilladt 16 mål i 12 kampe.

Angers ligger nummer 3 med 45 point (12-9-4) og en målscore på 34-24. De ligger primært så højt i tabellen, fordi de er utroligt dygtige til at undgå at tabe. Kun 4 gange er de gået fra banen uden at få mindst 1 point med hjem. De har 2-3-0 i de sidste 5 kampe og en målscore på 5-3. De 2 sejre er dog hentet hold fra den nederste del af tabellen (Auxerre nr 15 og Bastia nr 20), mens de har spillet uafgjort imod Dijon (nr 6), Laval (nr 19) og senest Troyes (nr 8). 

Den omvendte kamp endte 1-1 og samme kamp sidste år endte med en spinkel 2-1 sejr til gæsterne, hvor de scorede det vindende mål i overtiden. Det bliver en tæt affære og jeg satser på at kampen i det franske redder Dagens X tilbage i det grønne.

, , ,

blog comments powered by Disqus