Middlesbrough - Ipswich

8. marts 2014

Indsats: 1818,57

Odds: 3,2325

Resultat: 2-0 Tabt

Profit siden 01-01-2014: -1741,63 (TBP -13%)

Aalen faldt helt fra hinanden i går og tabte hele 4-0 til 1860. Det var et ekstremt skuffede resultat og set i bakspejlet skulle jeg have taget Vestsjælland - Randers kampen i stedet, som var den anden kamp jeg overvejede. Kampen i går var den 7. misser i streg og Dagens X er i torvene. I dag er sidste hug inden jeg tager tabet. Men til gengæld har jeg virkelig fundet en lækkerbidsken af en kamp, hvor alt næsten peger på et remis.

I den 2. bedste engelske række tager Middlesbrough imod Ipswich. Middlesbrough er inde i en krise, hvor det knibe gevaldigt med resultaterne. De ligger pt. nummer 14 med 40 point (9-13-11) og en målscore på 41-37. I de sidste 5 kampe har de 0-3-2 og en målscore på 0-2. Ikke nok med at de ikke har scoret i de sidste fem kampe, så har de faktisk ikke scoret i ligaen siden 1-0 sejren over Charlton den 18. januar. Siden er der gået 7 kampe uden de har scoret. De har i den forgange uge haft indkaldt den tidligere Middlesbrough og Barnsley bomber Craig Hignett til at få løst nogle af de offensive problemer som de har haft. Om det har haft en virkning vil tiden vise, men man må formode at det kan give angrebet et skub i den rigtige retning og få en opsang fra en gammel respekteret målræv, som ved hvad det handler om. De har Dean Whitehead (tidligere Stoke) ude med karantæne og Jonathan Woodgate er tvivlsom pga. skade. Til gengæld kan Lee Tomlin, som er blevet hentet til klubben, få debut og han har vist at han godt ved hvor målet står tidligere i karrieren.

Ipswich ligger nummer 9 med 48 point (12-12-9) og 44-37 i målscore. De har 2-2-1 i de seneste 5 kampe og en målscore på 4-5. De 4 af de sidste 5 kampe, har dog været imod hold fra den nederste del af tabellen og derfor ser formen nok lidt bedre ud end den reelt er. Selvom det har været dårlige hold de har spillet imod, har det ikke været målorgier de har været involveret i og har lige som dagens modstander en del problemer med at score mange mål. Nu må de tilmed undvære deres topscorer McGoldrick (14 mål) i resten af sæsonen, hvilket er endnu et slag for en sløj offensiv. De må nok undvære Hyam til dagens kamp - han er i hvert fald meldt tvivlsom til dagen opgør.

Det er to hold som har meget, meget svært ved at score og hvis man kigger lidt nærmere på statistikkerne, er der flere grunde til at det bliver et kryds:

  1. Middlesbrough er det hold i ligaen der har fleste uafgjorte (13)
  2. Ipswich har næsten lige så mange med 12
  3. Alle 6 hjemmekampe imod hold fra den midterste 1/3 af tabellen har Middlesbrough spillet uafgjort
  4. Tilsvarende har Ipswich spillet alle 3 udekampe imod fra den midterste 1/3 af tabellen uafgjort
  5. Middlesbrough hjemmestatistik: 6-8-2 og 23-12
  6. Ipswich udestatistik: 3-8-5 og 19-22
Det bliver et X i dag!

, , ,

blog comments powered by Disqus