Coventry - Walsall

5. marts 2014

Indsats: 808,25

Odds: 3,3275

Resultat: 2-1 Tabt

Profit siden 01-01-2014: +1289,32 (TBP +12%)

Programmet i dag er præget af de internationale venskabskampe, som der bliver spillet rundt omkring i Europa. Jeg forsøger dog at styre uden om venskabskampe, hvis jeg kan, da man aldrig rigtig ved hvilke hold der bliver stillet med og hvor motiverede spillerne er. Heldigvis er der en kamp i den 3. bedste engelske række, som ser rigtig interessant ud.

Nummer 14 Coventry, tager hjemme imod, nummer 8 fra Walsall. Begge hold er i utroligt dårlig form og kæmper for at finde lidt fodfæste. Coventry har 38 point og ligger lige over det store felt af hold, som kæmper for at holde nedrykningsstregen på afstand. Deres form der dog rigtig sløj med 1-1-3 og 4-9 i målscore. De har tabt til Carlisle, Notts County samt Tranmere, mens de spillede 0-0 i sidste kamp imod Shrewsbury. Alle 4 hold ligger under dem i tabellen - faktisk ligger både Shrewsbury og Notts County under stregen lige pt. Hjemme har de dog været ganske gode med 7-5-4 og en målscore på 33-31. De scorer masser af mål, men kæmper alvorligt med at holde modstanderen fra at score. Som tidligere nævnt spillede de 0-0 i sidste kamp og selvom det var imod Shrewsburt, som ikke har et af de bedste angreb i ligaen, må det have givet lidt selvtillid til et hårdt trængt forsvar.

Walsall ligger som sagt nummer 8 med 47 point og en målscore på 38-33. Efter at have ligget i oprykningsstriden i lang tid, er de pludselig gået helt kolde formmæssigt. Faktisk har de den dårligste form i ligaen set over de sidste 5 kampe. De har 0-2-3 og en målscore på 3-8 og den dårlige form har stille og roligt sendt dem ud af oprykningszonen og ind i en fase, hvor de først og fremmest skal have stabiliseret deres spil lidt. De har været ganske solide på udebane i denne sæson med 6-7-4 og 21-13 i målscore. Deres gode udebanestatistik er primært pga. deres gode forsvar, som kun har lukket 0,76 mål ind pr udekamp, men deres angreb efterlader en del tilbage at ønske med 1,24 mål pr udekamp.

To mandskaber som leder efter lidt stabilitet sætter hinanden stævne i aften. Jeg tror i bund og grund at begge mandskaber vil have mere fokus på ikke at tabe, end at vinde kampen. Derfor syntes jeg at der er fremragende værdi i X'et.

, , ,

blog comments powered by Disqus