Arouca - Academica

3. marts 2014

Indsats: 538,84

Odds: 3,0425

Resultat: 0-3 Tabt

Profit siden 01-01-2014: +2097,58 (TBP +22%)

Mandagskamp fra den bedste portugisiske række imellem to hold, som har haft meget svært ved at vinde kampe på det seneste. De er begge nogenlunde i sikkerhed fra nedrykningsstregen, så længe de ikke taber og det vil utvivlsomt være udgangspunktet i dagens kamp for begge mandskaber.

Arouca ligger nummer 13 med 19 point (4-7-9) og en målscore på 19-26. De har 3 point ned til stregen og har brug for at få sat point på kontoen. Det har de gjort ganske stabilt i de sidste 4 kampe, som alle er endt uafgjort. 

Academica ligger nummer 10 med 24 point (6-6-8) og en målscore på 12-21. De er altså uhyggeligt ineffektive i offensiven, hvor de har scoret 0,6 mål pr kamp. De ligger kun midt i tabellen, fordi deres forsvar er super skarpt med lige over 1 mål i snit. 3 af de sidste 4 kampe er endt uafgjort.

Det er sjældent at man ser en kamp som ligner en uafgjort så meget som den her. Oddset er selvfølgelig også derefter, men på trods af at det er lavt, syntes jeg stadig at der er massiv værdi i spillet, da ingen af holdene kan score mål og begge har en stærk defensiv.

, ,

blog comments powered by Disqus