Evian - Nantes

28. februar 2014

Indsats: 159,65

Odds: 3,1375

Resultat: 2-0 Tabt

Profit siden 01-01-2014: +3235,12 (TBP +38%)

To hold i forfærdelig form sætter hinanden stævne i den bedste franske række her til aften. De to hold er i overhængende nedrykningsfare, hvis ikke snart de finder lidt flere point til kontoen. Nantes har godt nok 9 point ned til stregen, men med 0-2-4 i de seneste 6 kampe skal de snart til at kigge nedad i tabellen i stedet for op.

Hjemmeholdet fra Evian er også i forfærdelig form og har ikke vundet i de sidste 10 kampe. De ligger pt. nummer nummer 17 med 2 point ned til Toulouse under stregen. De har heldigvis kun 1 skade i truppen (Abdallah) og eller har de ikke nogle skader eller karantæner til dagens kamp. Hjemme har de 3-6-4 og har altså spillet næsten halvdelen af deres hjemmekampe uafgjort.

Nantes ligger nummer 14 med 31 point. De bør være favoritter imod Evian under normale omstændigheder, men karantæne til forsvarskrumtappen Cissokho og deres topscorer Dordevic svækker mandskabet væsentligt. På udebane har de 4-3-6 og er altså i forvejen ikke specielt stærke ude. 

Med de to vigtige spillere ude for Nantes ligner det pludselig en meget lige kamp. Det er en kamp som ingen af holdene vil tabe, da nedrykningsspøgelset spøger og derfor er det vigtigere at få 1 point, end risikere at få 0 point.

, , ,

blog comments powered by Disqus