Bastia - Monaco

15. februar 2014

Indsats: 115,85

Odds: 3,5175

Resultat: 0-2 Tabt

Profit siden 01-01-2014: 1848,08 (TBP +27%)

Dagens X er en lille lækkerbidsken fra det franske, hvor markedet har stirret sig lidt blind på Monaco's kamp for at holde trit med PSG. Monaco drager nemlig i dag til Korsika, hvor Bastia holder til. Bastia's hjemmebane er noget af et fort, hvor de kun har tabt én gang i sæsonen og med skader til vigtige offensive spillere hos Monaco, sér det lige pludselig ganske svært ud fra monegaskerne at kommer derfra med alle 3 point.

Bastia ligger pt. nummer 10 med 33 point (9-6-9) og en målscore på 30-35. Man kan næsten sige at de er Frankrigs svar på Stoke - vanvittige stærke hjemme og tilsvarende sløje ude. Hjemme på Korsika har de i denne sæson 8-2-1 og har kun tabt til Lyon (1-3). Det er en fantastisk flot statistik, men med til historien hører dog at de stadig ikke har spillet imod nogle af top 4 holdene hjemme. De har måtte undvære deres normale førstekeeper Landreau i de seneste par kampe, men reserven Leca har gjort det fint. De fik gang i Djibril Cisse, som er vendt hjem til Frankrig, i sidste kamp, hvor han fik scoret en kasse og lavet en assist. I de seneste 5 kampe har de 3-0-2 og 9-9 i målscore.

Monaco kæmper en desperat kamp for at hænge på Zlatan og resten af PSG. Det ser dog ud til at det er en kamp de kommer til at tabe, da der på nuværende tidspunkt er 8 point op (dog med en kamp til gode). De har på det senste haft svært ved at få lukket kampene og har i de sidste 5 kampe 2-3-0 og 8-4. For at føje ondt til værre er Falcao jo ude for sæsonen (har ikke spillet siden 22/1) og nu er nyerhvervelsen Berbatov også blevet skadet. Det ser således ikke for godt ud i forreste række hos Monaco og meget afhænger nu af Rivière, som dog har scoret 9 i denne sæson. På udebane er de 2. bedst i ligaen (hvilket ikke siger alt for meget, i en liga hvor hjemmebanen betyder utroligt meget) med 6-5-1.

Korsika er bestemt ikke ønskedestinationen for Monaco, som gerne ville have alle 3 point efter 2 kampe hvor de har måtte nøjes med uafgjort (senest var dog flotte 1-1 imod PSG). Med de angrebsproblemer de er løbet ind i, ser opgaven lige pludselig alt andet end overkommelig ud og oddset på X'et er alt, alt for højt.

, , ,

blog comments powered by Disqus