Udinese - Fiorentina

4. februar 2014

Indsats: 90,-

Odds: 3,2325

Resultat: 2-1 Tabt

Profit siden 01-01-2014: +1029,38 (TBP +21%)

En anelse tyndt program igen i dag, men pokalkampen imellem Udinese og Fiorentina springer lidt i øjnene. 

Udinese ligger nummer 15 i ligaen og har ikke været alt for prangende med 7-2-13. Men i pokalturneringen har de til gengæld været meget overbevisende. De har nemlig både ekspederet Inter Milan (1-0) og AC Milan (1-2) ud af turneringen og står altså nu i semifinalen. For et hold som ikke kan nå noget i ligaen og er i relativ sikkerhed for nedrykning (6 point) er det således en enestående chance for at vinde noget i denne sæson. De har Brkic ude med skade og Danilo ude med karantæne, men ellers kan de stille stærkeste opstilling.

Fiorentina har, for dem, middelmådig sæson, hvor der er sat af i titelræset. De ligger dog nummer 4 i ligaen og kæmper en hård kamp med Napoli om 3. pladsen som giver kval til CL. De har slået Chievo (2-0) og Siena (2-1) ud i hhv. 1/8- og kvartfinale. Til aftenens kamp har de en del skader at kæmpe med. Rossi, Gomez, Aquilani, Ambrosini og Tomovic er alle folk der er ude med skade og ellers ville være startere. 

Kampen i aften bliver uden tvivl en tæt affære, da begge hold meget gerne vil have en lille smule success i denne sæson og kun står 1 skridt fra pokalfinalen. På bedste italienske manér ender det nok med et X.

, , ,

blog comments powered by Disqus