Numancia - Girona

2. februar 2014

Indsats: 1281,58

Odds: 3,375

Resultat: 0-0 Vundet

Profit siden 01-01-2014: +1179,38 (TBP 25%)

Dagens X's formkrise fortsætter efter at Swansea tabte til West Ham i går. 7 missere i streg og ikke just den start jeg havde håbet på efter ferien. Det betyder at i dag er det sidste skud i bøssen og hvis den misser i dag, tager jeg tabet og starter forfra. Jeg har af samme grund været meget grundig med at analysere de potentielle kampe på dagens program og har fundet et - syntes jeg selv - rigtig godt spil.

I den 2. bedste spanske række tager Numancia imod bundholdet fra Girona. Ved første øjekast ligner det en pligtsejr til Numancia, som ligger nummer 11 i tabellen. Men når man kigger lidt nærmere på statistikkerne, ser det pludselig meget tæt ud. 

På trods af at Numancia ligger nummer 11 er der kun 7 point ned til Girona på 22. pladsen og der er kun 5 point ned til stregen. De har i denne sæson vundet 7, tabt 5 og spillet hele 11 kampe uafgjort! På hjemmebane har de 4-4-3 og en målscore på 14-11. De er således ikke et særligt skræmmende hold, med et relativt tandløs angreb. De seneste 5 kampe har budt på 1-2-2 og 5-7 i målscore. De har blandt andet tabt 2-0 hjemme til Alaves som ligger nummer 21. Det er et hold som ikke har den store selvtillid og lever på at de trods alt ikke taber mange kampe.

Girona kæmper for at komme op over stregen. De har i denne sæson vundet 5, tabt 8 og har spillet 10 (!!!) kampe uafgjort. De er altså, ligesom Numancia, et hold som har svært ved at vinde men alligevel får puttet en del point på kontoen. De har i de seneste 5 kampe 0-4-1 og en målscore på 3-5. 2 af de uafgjorte kampe var ude imod nr. 1 Deportivo La Coruna (0-0) og hjemme imod nr. 2 Eibar (1-1). Igen ligner de meget Numancia: et hold som har en OK defensiv, men har et angreb, som efterlader meget tilbage at ønske. 

Den omvendte kamp i slutningen af august endte - ikke overraskende - med en pointdeling (2-2). Selvom Girona ligger på dumbo-pladsen, har de alligevel formået at få point imod nr 1 og 2, hvilket tyder på et hold, som har kvaliteten til at få point imod et Numancia hold, som reelt ligger højere i tabellen end hvad de egentlig burde. Det afspejles i øvrigt også på Betfair, hvor der i skrivende stund er spillet 68% af omsætningen på X'et!

I dag rammer vi den!

, , ,

blog comments powered by Disqus