West Ham - Swansea

1. februar 2014

Indsats: 854,38

Odds: 3,3275

Resultat: 2-0 Tabt

Profit siden 01-01-2014: -1864,36 (TBP -55%)

Heldet er ikke rigtig med os i øjeblikket. Celta Vigo scorede sejrsmålet til 1-2 2 minutter før tid. Lidt surt, men sådan er gamet jo.

Dagens X er én af de tidlige kampe fra Premier League. West Ham tager imod Laudrups mandskab fra Swansea.

West Ham er i problemer i bunden af tabellen, hvor de ligger lige under stregen på 18. pladsen med 19 point (4-7-12) og en målscore på 22-33. De har 2 point op til Sunderland over stregen. Derfor vil de være topmotiveret for at levere et resultat, som giver point på kontoen, for at holde liv i håbet om at klare frisag i nedrykningskampen. De er det dårligeste hjemmemandskab i ligaen med 2-3-6 og en målscore på 13-19 i de 11 kampe. De er således ikke katastrofalt dårlige, men deres ringe forsvar gør det svært for dem at vinde. Der har dog været fremskridt at spore. De klarede 0-0 på udebane imod mægtige Chelsea i sidste runde og dét resultat må have givet noget selvtillid til den bagerste kæde. De må undvære backen O'Brien og midtbanen Diamé, som begge blev skadet i kampen mod Chelsea. Derudover er der lidt tvivl om Joe Cole. 

Swansea ligger nummer 11 med 24 point (6-6-11) og en målscore på 29-33. Selvom de ligger en del højere i tabellen end West Ham er der altså kun 5 point imellem de to, hvilket siger noget om hvor tæt PL er. De har ikke været for godt kørende på det sidste hvor de har 1-1-3 og en målscore på 6-9. De har dog også været oppe imod begge Manchester klubber og Tottenham, som alle tre blev tabt. De kan dog ikke løbe fra at det står rigtig skidt til på udebane. De har således ikke vundet i de seneste 5 udekampe, hvor de kun har scoret 2 mål. Cañas, Monk og vigtige Michu er alle tre stadig skadet, mens det forventes at Dyer er klar igen.

Det bliver en uhyre tæt kamp, imellem to mandskaber som ikke har formen i orden. I den omvendte kamp blev det til 0-0 og jeg tror at begge hold igen vil være meget tilfredse med en point-deling.

, , ,

blog comments powered by Disqus