Nottingham Forest - Watford

30. januar 2014

Indsats: 379,73

Odds: 3,6125

Resultat: 4-2 Tabt

Profit siden 01-01-2014: -440,39 (TBP -22%)

Sikke en kamp i går! Men desværre lykkedes det ikke at få en udligning i hus. Men frygt ej - der er et dejligt saftigt spil til i dag. I den anden bedste engelske række, tager Nottingham Forest imod Watford og selvom der er hele 13 point imellem de to hold, kan det meget vel gå hen og blive en uafgjort kamp. De to hold er nemlig mestre i remis'er. 

Hjemmeholdet har spillet 11 af deres 26 kampe uafgjort, har vundet 11 og har tabt 4. De ligger godt til på en 5. plads i tabellen, omend der er 7 point op til 4. pladsen. Det er primært deres manglende evne til at få afgjort kampene, som resulterer i at de ikke ligger højere. De har Wilson (indskifter forsvar) og Cohen (fast back) ude med skader. Efter alt at dømme får de Cox tilbage i angrebet og Halford tilbage i forsvaret. Hobbs, som har været på lån fra Hull, har afsluttet sit ophold og spiller derfor ikke.

Udeholdet har spillet 10 af deres 25 kampe uafgjort, mens de har vundet 7 og tabt 8. De er dog rigtig svære at slå på udebane, hvor de har 3-7-2 og altså kun har tabt 2 gange i sæsonen. De har ingen skader til dagens kamp.

I den omvendte kamp i august endte kampen 1-1 og det kunne meget vel gå samme vej i dag. Derfor er dette dagens X - endda til et yderst saftigt odds. Dén vil vi gerne ramme :-)

, , ,

blog comments powered by Disqus