Granada - Valladolid

10. januar 2014

Indsats: 75,01

Odds: 3,375

Resultat: 4-0 Tabt

Profit siden 01-01-2014: +473,76 (TBP 44%)

Dagens X er en bundkamp i den bedste spanske række. De spanske liga er domineret voldsomt af Real, Barca og Atl. Madrid i denne sæson. Den store dominans betyder at der ikke er langt fra midt af tabellen til nedrykning. Der er således sølle 4 point fra Malaga op 11. pladsen ned til Celta Vigo, som ligger lige under stregen på 18. pladsen. Derfor er de hold som ligger i den nederste halvdel hele tiden under meget stort pres, da et par tabte kampe kan suge dem dybt ned i nedrykningskampen.

To af de to hold er Granada og Valladolid. Granada ligger pt. på 13. pladsen med 20 point (6-2-10) og en målscore på 15-25. Deres form er ikke for god med 4 nederlag og 1 sejr i de seneste 5 kampe. Deres store problem er at de har lukket alt for mange mål ind og selvom man tage det ene 4-0 nederlag til Barcelona ud af 5-kampsregnestykket, så har de stadig lukket 8 mål ind i 4 kampe, mens de selv kun har scoret 4. Det gør det utroligt svært at vinde fodboldkampe! Grunden til de store problemer er nok den meget lange skadesliste, som pt. tæller intet mindre end 8 spillere. Men det lysner heldigvis, da de 7 af spillerne er meldt tvivlsomme til dagens kamp og er således tæt på at være klar. De skal alle testes inden kampstart. De må undvære den defensive midt Yebda pga. karantæne, men han er oven i købet også skadet, så karantænen gør ikke den store forskel i dét henseende.

Valladolid ligger pt. lige over stregen som nummer 17 á point med Celta Vigo (3-7-8) og en målscore på 21-29. De har 1-1-3 i de sidste 5 kampe, hvor de ligesom værter, har lidt et 4-0 nederlag til "en af de store" (Real Madrid). Når man tager denne kamp ud af regnskabet har de en målscore på 5-5, hvilket jo ikke er helt sløjt. Defensiv midt Rubio er ude med karantæne, forsvareren Alcatraz (indskifter) er ude med skade, mens Ebert og Heinz skal testes inden kampstart.

I sidste sæson spiller de 1-1 i den tilsvarende kamp, mens Valladolid vandt det omvendte opgør 1-0. Det tyder i hvert fald på en meget tæt kamp, imellem to hold, som er meget bevidste om at alle point tæller og et nederlag vil være en potentiel katastrofe. 

, , , ,

blog comments powered by Disqus