West Ham - West Bromwich

28. december 2013

Indsats: 139,38

Odds: 3,3275

Resultat: 3-3 Vundet

Profit siden 15-05-2013: +519,38 (TBP +1%)

Som altid er der masser af fodbold i de engelske rækker henover julen og nytåret. Den tidlige kamp i Premier League står imellem West Ham og West Bromwich. De to hold er i forfærdelig form - faktisk er det de to ringeste mandskaber i ligaen set over de seneste 5 kampe. 

Værterne fra West Ham ligger under stregen som nummer 19 med 14 point (3-5-10) og en målscore på 15-25. De har ikke vundet siden 30. novemeber, hvor de slog Fulham 3-0. Efterfølgende har de spillet 5 kampe, hvor det er blevet til 4 nederlag og 1 uafgjort. Hjemme spiller de ofte meget tætte kampe og har egentlig en hæderlig defensiv, som har tilladt 13 mål i 9 kampe. Men deres offensiv har kun produceret 9 mål og så er det selvsagt svært at vinde fodboldkampe. Det hænger dog nok sammen med de mange skader deres relativt smalle trup er løbet ind i. De har i lang tid været uden Andy Carroll, Ricardo Vaz Te og Stuart Downing. Til dagens kamp er Ravel Morrison, som missede kampen imod Arsenal, og James Collins, som blev skiftet ud i Arsenal kampen med en skade, meldt tvivlsomme. De skal begge testes umiddelbart inden kampstart.

West Brom har faktisk gået endnu længere end West Ham uden en sejr. Vi skal helt tilbage til 2/11, hvor de vandt 2-0 over Crystal Palace. Siden da har de spillet 8 kampe, hvor det er blevet til 4 nederlag og 4 uafgjorte. Men i modsætning til West Ham har de ikke skadesproblemer, som de kan skyde skylden på. Den eneste skade de kæmper med er Victor Anichebe, som sad ude i 1-1 kampen imod Tottenham. Han er meldt tvivlsom til dagens kamp. De ligger pt. nummer 15 med 17 point (3-8-7) og en målscore på 19-24. På udebane har de 1-5-3 og er således garant for masser af uafgjorte kampe.

I de seneste 4 indbyrdes opgør er det blevet til 3 uafgjorte og en enkelt sejr (3-1) til West Ham. Der er ikke nogen af de to hold, som rigtig kan tåle at tabe, da de har brug for alle point de kan skrabe sammen. Der er ingen af de to offensiver som virker specielt overbevisende og det kan meget vel ende som det startede.

, , ,

blog comments powered by Disqus