Plzen - CSKA Moskva

10. december 2013

Indsats: 123,85

Odds: 3,47

Resultat: 2-1 Tabt

Profit siden 15-05-2013: -256,83 (TBP -1%)

Dagens X er fundet i Champions League. I en af de mere kedelige kampe i denne runde, tager Plzen imod CSKA Moskva. Plzen har endnu ikke fået point i Champions League og har heller ikke score på hjemmebane endnu. De har ikke nogen skader til aftenens kamp og har en teoretisk chance for at nå Europa League. Men det kræver at de slår CSKA med mindst 2 mål. 

CSKA skal bare have uafgjort for at indløse billet til Europa League. De kan ikke nå hverken Manchester City eller Bayern og derfor kommer de nok med en defensiv indstillig til kampen. De må dog undvære deres goalgetter Seydou Doumbia og forsvareren Vassili Berezoutski. Jeg tror dog ikke at russerne får problemer med at dæmme op for et tjekkisk hold, som nok inderst inde ved at slaget er tabt.

, , ,

blog comments powered by Disqus