Roma - Fiorentina

8. december 2013

Indsats: 55,04

Odds: 3,7075

Resultat: 2-1 Tabt

Profit siden 15-05-2013: -50,41 (TBP 0%)

Som håbet leverede Valenciennes og Guingamp et X i går aftes og det har bragt Dagens X tilbage i grønt. Nuvel, ikke noget imponerende at være oppe med 4,- men lad os håbe at det var startskuddet til en lidt bedre form. Hitraten for de seneste 30 dag har været forfærdelige 16% - og det er endda inkluderet de to jeg ramte fredag og lørdag. Men nu er formen vendt og der ligger masser af dejlig profit og venter forude.

Det starter med Roma hjemme imod Fiorentina. Roma startede som lyn og torden i denne sæson, hvor de vandt de 10 første kampe. Så blev Totti skadet og det ellers så stabile Roma hold, begyndte at slingre. De har nu spillet de sidste 4 kampe uafgjort og den ellers så velsmurte maskine, ser ikke helt så overbevisende ud længere. De ligger dog stadig nummer 2 med 34 point og en målscore på 27-4. Deres forsvar er således skræmmende stærk, men tilsyneladende gør Totti's fravær på midtbanen at der mangler noget kreativitet rent offensivt. Deres form er 1-4-0 med en målscore på 4-3. De er stadig uden Balzaretti og førnævnte Totti. Derudover er Rossi meldt tvivlsom, men det forlyder at han er klar til at spille. 

Fiorentina ligger pt. nummer 5 med 27 point og en målscore på 28-18. Deres form er 3-0-2 med en målscore på 9-7, men mindst lige så vigtig er deres udebane statistik. De er nemlig ret stærke defensivt på udebane, hvor de kun har lukket 6 mål ind (og har scoret 12). Til sammenligning har de på hjemmebane lukket 12 ind og det er til dagens kamp vigtigt at de får lukket af nede bagved, da de har et eksplosivt angreb, som kan finde netmaskerne når som helst. Aquilani er tilbage på midtbanen, men de må fortsat undvære Mario Gomez og backen Pasqual. 

, , ,

blog comments powered by Disqus