Valenciennes - Guingamp

7. december 2013

Indsats: 78,97

Odds: 3,1375

Resultat: 1-1 Vundet

Profit siden 15-05-2013: +4,63 (TBP 0%)

Den franske Ligue 1 har en række aften kampe og den ene af dem, ser interessant ud. Det er en gammel kending, nemlig Guingamp, som på udebane møder Valenciennes.

Hjemmeholdet var uheldige ikke at få et point i derbyet imod Nantes, da de måtte indkassere 2-1 målet 1 minut før tid. De spillede dog en solid kamp rent forsvarsmæssigt. De har fortsat en del skadesproblemer, hvor de blandt andre må undvære vigtige spillere som forsvarsspilleren Rose, som dog har været ude siden slutningen af oktober, angriberen Pujol og backen Mater. Deres form er 1-2-2 og en målscore på 6-6. De ligger under stregen lige pt. og har alvorligt brug for point, for at begynde at lukke hullet op til overlevelse. 

Guingamp tabte 0-1 til Bordeaux i midtugen, men spillede egentlig en god kamp. De formåede dog ikke at få udlignet. De har dog i den kamp Mandanne ude med karantæne, som er tilbage igen i dag, samt hans angrebsmakker Yatabare pga. skade. Yatabare er fortsat skadet og de må undvære kanten Beauvue pga. karantæne. Deres form er 1-2-2 og en målscore på 2-4, så deres forsvar er fremragende, men de savner deres startere i angrebet.  

, , ,

blog comments powered by Disqus