Eintracht Frankfurt - Hoffenheim

7. december 2013

Indsats: 52,65

Odds: 4,5435

Resultat: 1-2 Tabt

Profit siden 15-05-2013: -167,92 (TBP -1%)

Julefrokost i går og deraf heftige tømmermænd i dag, hvilket den lidt korte analyse bærer præg af :-)

Eintracht Frankfurt tager imod Hoffenheim i den bedste tyske række. Det er en kamp imellem to hold, som kæmper for at holde sig over stregen og derfor må der ikke tabes kampe til de andre nedrykningskandidater. Frankfurt ligger nummer 15 med 11 point (2-5-7 og 17-26). De har 0-1-4 og 5-12 i de sidste fem kampe og er formmæssigt det klart dårligste hold i ligaen. De har haft store problemer med forsvaret, men til dagens kamp kommer den vigtige midterstopper Anderson tilbage og det bør gøre en væsenligt forskel.

Hoffenheim ligger lige over værterne i tabellen på en 14. plads med 14 point (3-5-6 og 32-34). De scorer et hav af mål - faktisk er det kun Dortmund der har scoret flere mål (35). Desværre for Hoffenheim er deres defensiv lige så ringe, som deres offensiv er stærk. De får muligvis forsvareren Abraham tilbage til dagens kamp, men han er ikke meldt endeligt klar.

Ingen af holdene kan tåle at tabe og vil nok være tilfreds med det ene point. Frankfurt får et par spillere tilbage fra skader og det burde stabilisere den tvivlsomme defensiv nok til at kunne holde Hoffenheim nogenlunde fra fadet. Der kommer med garanti mål i denne kamp og jeg har derfor valgt at dutche 1-1, 2-2 og 3-3, hvilket givet fremragende odds 4,5435 - men det er bestemt også rigtig fin værdi i det almindelige X til 3,70.

, , ,

blog comments powered by Disqus