Lyon - Toulouse (0-1)

5. december 2013

NB Dagens X er et handicap X!

Indsats: 355,22

Odds: 3,717

Resultat: 1-1 Tabt

Profit siden 15-05-2013: -1380,76 (TBP 4%)

I den franske Ligue 1 er der et enkelt opgør i aften, som står imellem Lyon og Toulouse. Historisk set plejer det at være nogle opgør, hvor der bliver scoret masser af mål. Således har de seneste 4 opgør budt på 3,75 mål i snit.

Lyon er langt fra det storhold de var for nogle år siden. De frister pt. en tilværelse på 14. pladsen med 19 point, som er kommet på kontoen vha. 5-4-6 og 20-21 (1,3 mål for og 1,4 mål imod i gennemsnit). I sidste runde fik de en 4-0 snitter ude imod FC Zlatan, men ellers havde egentlig været inde i en lille form optur, hvor de vandt over Guingamp og St. Etienne og spillede uafgjort imod Valenciennes. Til dagens opgør må de undvære angriberen Bafétimbi Gomis og kanten Jimmy Briand, men de har til gengæld fået forsvareren Umtiti tilbage fra skade.

Toulouse ligger á point med Lyon, men har en dårligere målscore på 16-21 (1,1 mål for og 1,4 mål imod i gennemsnit). De har været inde i en lille formkrise på det sidste, men fik dog vendt skuden med 5-1 imod bundproppen Souchaux i sidste runde. Det har truppen nok tanket lidt selvtillid på, men overall ser det ikke for godt ud. De må undvære forsvareren Aymen Abdennour, som blev skadet i sidste kamp, men ellers har de ingen problemer.

Lyon bør slå et Toulouse hold i svære formproblemer. Lyon har dog lidt problemer med en manglende angriber, men omvendt har Toulouse deres forsvarskrumtap ude. Jeg har spillet på at Lyon vinder med 1 mål - det vil sige at jeg har dutched 1-0, 2-1 og 3-2.

, , , ,

blog comments powered by Disqus