Lazio - Napoli

2. december 2013

Indsats: 105,25

Odds: 3,3275

Resultat: 1-3 Tabt

Profit siden 15-05-2013: -630,84 (TBP -2%)

I den italienske Serie A, møder Lazio hjemme i Rom Napoli. Det er to hold i små formkriser som står overfor hinanden og de bøvler begge stadig med skader hos et par nøglespillere.

Lazio ligger nummer 9 med 17 point, som er kommet på kontoen vha. 4-5-4 og en målscore på 17-17. De har ikke vundet i de sidste 4 kampe og Rom-klubben begynder for alvor at have et stort hul op til de europæiske pladser. Deres 5 sidste kampe har de 1-3-1 og en målscore på 5-5. De har således virkelig godt styr på defensiven, mens det kniber mere med offensiven. Deres målscorer Klose er stadig ude med skade og de må undvære den offensive midt Mauri med karantæne. De har dog kvalificeret sig til den næste fase af Europa League, på trods af de middelmådige resultater i ligaen.

Napoli har tabt de sidste 2 kampe i ligaen og deres videre deltagelse i Champions League hænger i en tynd tråd, efter nederlaget til Dortmund. De ligger nummer 3 i tabellen med 28 point (9-1-3 og 24-12), men de er hele 6 og 9 point efter Roma og Juventus. I de sidste 5 kampe har de 3-0-2 og 6-6. Marek Hamsik er stadig skadet til aftenens kamp og han er et væsentligt tab for deres offensiv. Derudover er Mesto og Zuniga også stadig ude. 

, , ,

blog comments powered by Disqus