Viborg - Sønderjyske

30. november 2013

Indsats: 220,67

Odds: 3,3275

Resultat: 2-2 Vundet

Profit siden 15-05-2013: -408,64 (TBP -1%)

2 hold i formkrise har sat hinanden stævne i lørdagens kamp fra Superligaen. Viborg, som ligger nummer 7 med 20 point, tager imod Sønderjyske, som ligger nummer 12 med 14 point. De to hold har haft rigtig svært ved at vinde kamp på det sidste og dagens kamp vil helt sikkert bære præg af at der først og fremmest er fokus på at lukke af nede bagved. 

Viborg har i de seneste 5 kampe vundet 1 (4-1 Vestsjælland), spillet 1 uafgjort (0-0 Brøndby) og har tabt 3 (2-1 AGF, 2-3 FCM, 4-1 FCK). Hjemme har de egentlig gjort det OK, hvor de har 3-2-2 og har en målscore på 16-13. Deres træner, Ove Christensen, udtalte efter nederlaget til FCK i sidste runde, at de var blevet for arrogante pga. deres gode sæsonstart og de nu skal "back to basics", hvor der skal arbejdes stenhårdt for at holde nullet. De har ingen skader og kan således stille op i stærkeste opstilling. De vil spille defensivt og håbe på at Superligaens topscorer, Thomas Dalgaard, kan levere varen oppe foran.

Gæsterne fra Sønderjyske ligger sidst i tabellen. Holdet har været hårdt ramt af skader - specielt i offensiven - men det begynder at lysne lidt for sønderjyderne. Til dagens kamp er skadeslisten skrumpet til 3 navne - Bo Storm og Ayoub Sørensen er stadig ude med skader, mens Daniel Christensen er ude med karantæne. De fik en tiltrængt sejr i sidste runde, hvor de slog Esbjerg 1-0. I dén kamp fik de endelig defensiven til at fungere og det gav bonus med de første point på kontoen i 7 kampe. 

Det er essentielt for begge mandskaber ikke at tabe. Viborg, fordi det vil trække dem ned i bundstriden for alvor og Sønderjyske fordi de desperat har brug for point til den slukne pointkonto. 

, , ,

blog comments powered by Disqus