Nottingham Forest - Reading

29. november 2013

Indsats: 147,11

Odds: 3,565

Resultat: 2-3 Tabt

Profit siden 15-05-2013: -922,26 (TBP -3%)

I den 2. bedste engelske række spilles der fredagsbold i aften, hvor Nottingham Forrest og Reading møder hinanden. De to hold er en del af forfølgerfeltet til de øverste hold og kæmper for at holde kontakt med playoff zonen. 

Nottingham ligger nummer 5 med 27 point efter 16 kampe (7-6-3), med en målscore på 24-17. De startede rigtigt godt i starten af sæsonen, men på det seneste har det knebet noget med resultaterne og det har betydet at de stille og roligt er gledet væk fra toppen af tabellen. I de seneste 5 kampe har de 1-2-2 og 5-6, hvilket bestemt ikke er prangende. De har lidt problemer med skader hvor midtbanespillerne Andy Reid og David Vaughan er tvivlsomme, mens Cohen og Collins med sikkerhed er ude i aften.

Reading ligger lige udenfor playoff zonen på en 8. plads, med en målscore på 23-18. Ligesom Nottingham er de inde i en mindre formkrise og har i de seneste 5 kampe 1-3-1 og en målscore på 8-8. Også de har problemer med skader hvor "tvivlsom listen" tæller Royston Drenthe, Jason Roberts, Mikele Leigertwood og Danny Williams, mens Jem Karacan and Wayne Bridge med sikkerhed er ude. 

Begge hold kunne virkelig godt trænge til en sejr, for at komme bedre i kontakt med holdene over dem i tabellen, men frygte for at tabe vil nok være større, da det vil være et væsentligt tilbageskridt ift. at holde sig i playoff zonen. Begge hold er ramt af skader og derfor er det mig lidt en gåde at Nottingham er gjort til favoritter her. Hvis de var i stærkeste opstilling, så ja - men de har vigtige folk ude og så bred er truppen heller ikke når man spiller i den næstbedste række. 

, , ,

blog comments powered by Disqus