Genk - Dinamo Kiev

28. november 2013

Indsats: 98,08

Odds: 3,4225

Resultat: 3-1 Tabt

Profit siden 15-05-2013: -775,14 (TBP -3%)

Leverkusen faldt heeeelt sammen i går og fik en højst overrasken lussing af United. Utroligt at et hold med så høj klasse, kan falde SÅ meget sammen.

Dagens X er hentet i Europa League. Ligesom i Champions League er holdene på vej ind i den helt afgørende fase af gruppespillet, hvor billetterne til knockout fasen bliver fordelt. I gruppe G møder de to suveræne fører hold, Genk og Dinamo Kiev, hinanden i Belgien.

Genk fører gruppen og har endnu ikke tabt. De har 8 point for 4 kampe og en målscore på 6-4. De slog Kiev i den omvendte kamp med 0-1, hvilket var lidt overraskende, men de har vist at de bestemt ikke var en tilfældighed. De har efterfølgende slået Thun 2-1 hjemme og har spillet 1-1 (hjemme) og 2-2 (ude) imod Rapid Vienna. De har så vidt vides ingen skader eller karantæner til denne kamp.

1 point efter Genk ligger Kiev med 7 point. De tabte, som nævnt ovenfor, den første kamp i EL med 1-0 til Genk. Men efterfølgende har de fået godt styr på spillet, hvor de har spillet 2-2 med Rapid Vienna ude og har vundet 3-0 (hjemme) og 2-0 (ude) over Thun. De har heller ikke nogle nye skader eller karantæner til aftenens kamp.

De to hold sidder solidt på gruppe G. Thun og Rapid, som mødes i Østrig i dag, har begge 3 point. Thun har i sidste kamp Genk hjemme og mange ting skal flaske sig, for at de kommer til at klemme sig forbi Kiev eller Genk. Rapid har en utroligt svær kamp i Ukraine i sidste runde og det er uhyre svært at se dem løbe med sejren derovre. Ergo kræver det ikke det store matematik geni, for at se at begge hold nok vil være godt tilfredse med en uafgjort, uden dumme skader eller karantæner.

, , ,

blog comments powered by Disqus