Nantes - Monaco

24. november 2013

Indsats: 202,50

Odds: 3,1375

Resultat: 0-1 Tabt

Profit siden 15-05-2013: -1275,07 (TBP -4%)

Har man brug for en uafgjort er det som regel ikke en dårlig idé at kigge imod Frankrig. Dagens andet X kommer fra den bedste franske række, hvor der er et vigtigt opgør imellem to hold som ligger lige under toppen. 

Nantes ligger nummer 5 med 7-2-4 og en målscore 19-10. Hjemme er deres defensiv skræmmende stærk og har kun lukket 3 mål ind i 6 kampe - imponerende! Angrebet har i samme 6 hjemmekampe scoret respektable 9 mål, hvilket placerer Nantes som det 8. bedste hjemmehold i denne sæson. De må til dagens kamp undvære forsvarsspilleren Djilobodji pga. karantæne. Men derudover kan de stille i stærkeste startopstilling. 

Gæsterne fra Monaco ligger nummer 3 med 7-5-1 og en målscore på 21-11. De er et solidt udehold med 2-3-1 og 8-7, hvilket placerer dem som 6. bedste udehold i rækken. De har dog 3 mand ude med karantæne til dagens kamp, hvor backen Fabinho og midtbanespillerne Kondogbia og Ocampos alle er ude. 

De to oprykker-hold mødtes i marts i Ligue 2, hvor kampen endte 1-1. Dette resultat virker meget sandsynligt i dagens kamp, da begge hold har et meget defensivt udgangspunkt og bestemt ikke kan være utilfredse med 1 point.

, , ,

blog comments powered by Disqus