Levante - Villareal

24. november 2013

Indsats: 135,-

Odds: 3,3275

Resultat: 0-3 Tabt

Profit siden 15-05-2013: -1052,57 (TBP -4%)

11 missere i streg?! Det burde jo ikke være muligt?! Der er ikke rigtig medvind for Dagens X i øjeblikket, men i dag kommer det til at vende!

Vi starter ud med den tidlige kamp i La Liga. Levante tager imod Villareal og det er to hold med skrappe defensiver som har sat hinanden stævne.

Levante er inden i en lille formkrise, hvor de har tabt de sidste 3 kampe - ude til Ath. Bilbao (2-1) og hjemme til Grenada (0-1). De har en knivskarp defensiv, som kun har tilladt 5 mål i 6 hjemmekampe. Til gengæld har de svært ved at lave mål, da det kun er blevet til 6 mål i samme 6 hjemmekampe. Det er derfor heller ikke nogen overraskelse at de har spillet 3 uafgjort hjemme, vundet 1 og tabt 2. Højre-backen Pedro Lopez er ude med karantæne, men ellers stille de i stærkeste opstilling.

Villareal har overrasket mange i denne sæson. De ligger nummer 4 i tabellen med 7-3-3 og en målscore på 21-13. Deres helt store force er deres defensiv, som i 6 udekampe kun har tilladt 5 mål. Men ligesom dagens værter fra Levante, scorer de ikke så mange mål på udebane. 7 stk er det blevet til på udebane i 6 kampe, imod 14 på hjemmebane i 7 kampe, fortæller en historie om et hold sompå udebane sætter defensiven i første række. De har et par marginalspillere ude med skade, mens de får Iniguez kommer tilbage fra sin karantæne. 

To meget defensive mandskaber, som har svært ved at score mål - det lugter langt væk af 0-0 eller 1-1. Odds 3,3275 er mere end godkendt her og får vendt skuden for Dagens X.

, , , ,

blog comments powered by Disqus