Wigan - Brighton

23. november 2013

Indsats: 90,-

Odds: 3,47

Resultat: 0-1 Tabt

Profit siden 15-05-2013: -937,57 (TBP -3%)

Dagens X holder helt forfærdelig form i øjeblikket, men forhåbentlig får vi rettet op på det i dag. Beklager i øvrigt det sene tidspunkt i dag!

Dagens X kommer fra the Championship i England, hvor Wigan tager imod Brighton. Wigan ligger nummer 10 med 6-4-4 og en målscore på 17-12. De er utroligt stærke hjemme, hvor de er ubesejret i sæsonen med 4-3-0 og 12-7. De har dog lidt skadesproblemer til dagens kamp, hvor de blandt andre stadig må undvære Shaun Maloney Scott Carson, mens målmand Al-Habsi og forsvarerne Ramis og Caldwell stadig er ude, som de har været det hele sæsonen. Til gengæld forventes det at den tidligere Aston Villa spiller Marc Albrighton vil få debut på hjemmebane i dagens kamp og at James McClean er bliver klar til dagens kamp.

Gæstene fra Brighton ligger lige bagved dagens modstander i tabellen på en 11. plads med 5-6-4 og en målscore på 18-14. De er ganske solide på udebane med 2-3-2 og en målscore på 5-5. De er således utroligt skarpe i de bagerste rækker. Men de har problemer med at score mål i den anden ende. Den stærke midtbane spiller Liam Bridcutt forventes at være klar til dagens kamp, efter at have været ude i et par måneder med skade. De er stadig uden Lua Lua og Ulloa, mens det heller ikke forventes at Mackail-Smith er klar endnu. 

Hvis Brighton formår at lukke Wigans angreb ned, vil det blive en meget tæt kamp. Det kunne meget vel blive en lavtscorende taktisk affære, hvor de to hold ikke tør satse hele butikken for de 3 point af frygt for at blotte sig bagude. Ingen af holdene kan tåle at tabe kampen, hvis de skal holde nogenlunde kontakt med holdene lige over dem og holde sig inde i kampen om playoff pladserne.

, , ,

blog comments powered by Disqus