Stuttgart - Borussia M. Gladbach

22. november 2013

Indsats: 60,-

Odds: 4,553

Resultat: 0-2 Tabt

Profit siden 15-05-2013: -847,57 (TBP -3%)

Efter landsholdspausen kommer der endelig gang i ligaerne igen, hvilket gør udvalget af spil en hel del større. Dagens X kommer fra den bedste tyske række, hvor Stuttgart tager imod Gladbach. Det er to hold som scorer masser af mål og der er bestemt et seværdigt opgør i vente. 

Værterne fra Stuttgart fik med 3-1 over Freiburg i sidste runde endelig en sejr, efter en sløj periode med 3 uafgjorte og et nederlag. Til aftenens kamp får de Rüdiger tilbage fra karantæne, men de må undvære starteren Boka og indskifteren Cacau. 

Gæsterne fra Gladbach får indskifterne Nordverit og Brouwers tilbage fra skadespause, men ellers er alle klar til aftenens kamp. Gladbach har haft fin form på det seneste, hvor de har vundet 4 og tabt 1 i de sidste 5 kampe. Det er blandt andet gået ud over Dortmund som blev sendt hjem til Westfalen med et 2-0 nederlag. Men de sidste 3 kampe er vundet over Eintract Frankfurt (nr. 15), Hamborg (nr. 14) og Nürnberg (nr. 18). Alle tre hold som er involveret i bundstriden i tabellen og derfor ser statistikken måske lidt pænere ud end den egentlig er. 

Det bliver en tæt kamp imellem to mandskaber, som vil gå til vaflerne fra start og jeg er sikker på at vi kommer til at se mål. Derfor har jeg dutched 1-1, 2-2 og 3-3 til et meget fint odds 4,553. Man kan få det almindelige X omkring odds 3,50, hvilket der også er fin værdi i.

, , ,

blog comments powered by Disqus