Fredericia - Vejle

18. november 2013

Indsats: 918,47

Odds: 3,47

Resultat: 1-3 Tabt

Profit siden 15-05-2013: +630,13 (TBP 2%)

6 missere i streg og nu begynder det for alvor at stramme til. Der er 2 skud mere i bøssen og hvis de misser tager vi tabet. Weekenden var også lidt svær på grund af det meget sparsomme program, men heldigvis er der et fremragende spil klar til i aften. 

I 1. division er der lokalopgør imellem Fredericia og Vejle. De to hold ligger stort set side i tabellen på hhv. 7. og 6. pladsen og der er kun 1 point der skiller de to hold. Hjemmeholdet fra Fredericia har været inde i en god stime, men har ramte et par bump på vejen. De har 3-0-2 og 13-5 i målscore. De tabte i sidste runde knebent 1-0 ude til Lyngby. Hjemme har de en solid hjemmebane med 4-2-2 og 20-14.

Vejle har, ligesom værterne, haft en god stime, men har også ramt lidt modstand. De har i de seneste 5 kampe 2-2-1 og 8-2. De tabte 1-2 hjemme til Silkeborg i sidste runde. De 2 mål Silkeborg scorede var første gang der blev lukket ind siden Brønshøj i slutningen af september. De holdte således nullet i 6 kampe i streg i ligaen. 

De to hold har naturligvis spillet masser af indbyrdes kampe og af de 6 seneste opgør er 5 endt uden vinder. Når man holder dét sammen med at det er et lokalopgør imellem to hold, som ligger side om side i tabellen, er der utvivlsomt kæmpe værdi i odds 3,47. Vi krydser fingre for at de deler i porten i aften!

, , ,

blog comments powered by Disqus