HB Køge - Hvidovre

17. november 2013

Indsats: 612,31

Odds: 4,23

Resultat: 3-0 Tabt

Profit siden 15-05-2013: +1548,60 (TBP 6%)

Et halv tyndt program på denne søndag i landsholdspausen, men det er alligevel lykkedes at finde et spil med masser af værdi i. I Nordicbet ligaen møder Køge Hvidovre og det er godt nok to hold med vidt forskellige ambitioner, men formkurverne ser meget ens ud. 

Køge ligger nummer 5 med 7-4-5 og en målscore på 20-17. De har mistet pusten lidt på det seneste. I sidste runde tabte de 2-1 ude til Vendsyssel og de har i de sidste 5 kampe 2-1-2 og 6-6. De har således lidt svært ved at finde rytmen i øjeblikket.

De tager i dag imod Hvidovre og det er jo nærmest et lokalopgør. Der er i hvert fald ikke langt til Køge og eftersom at vejret er flot, må det forventes at der kommer masser af opbakning til Hvidovre. De har i de sidste 5 kampe 1-2-2 og 4-9. Efter en meget sløj periode har de dog fået noget bedre styr på spillet og har i de sidste 3 kampe spillet 1-1 hjemme imod topholdet fra Hobro, slået AC Horsens ude 2-0 og har spillet 0-0 imod AB. 

Det virker helt skævt at oddset er så lavt på Køge. Det ligger helt nede i 1,62, hvilket svarer til en sandsynligheden for en Køge-sejr skal være større end 62%, hvilket er helt i skoven, når man ser på formen. Derfor er der super værdi i X'et til 4,23 på Betfair.

, , ,

blog comments powered by Disqus