Grækenland - Rumænien

15. november 2013

Indsats: 272,14

Odds: 3,185

Resultat: 3-1 Tabt

Profit siden 15-05-2013: +2569,12 (TBP 10%)

Fredagens kampprogram er præget af de afgørende playoff kampe om de sidste europæiske billetter til næste års VM. Det er også her at Dagens X er fundet. 

Grækenland møder hjemme Rumænien og det ligner på forhånd en lavtscorende affære. Grækerne er kendt for et yderst defensivt udgangspunkt og det bliver helt sikkert også deres udgangspunkt i aften. De har kun lukket 4 mål ind i de 10 VM-kval kampe og de har holdt buret rent i de seneste 5 kampe, som alle er vundet. Det har dog alle været 1-0 sejre, bortset fra deres sidste kamp hvor de vandt 2-0 over Lichenstein. De har ikke nogle væsentlige skader og vil helt sikkert forvente at Mitroglu, som har scoret 11 i 8 kampe for Olympiakos, vil være en væsentlig trussel for det rumænske forsvar, sammen med Celtics Samaras på kanten.

Rumænerne er uden den gamle målræv Adrian Mutu, som er blevet udeladt at truppe, pga. ifm. at han var på bænken i deres seneste kamp. Men de har dog Getafes angriber Marica og Genclerbirligis angriber Stancu, som nok skal gøre deres for at skabe ravage i Grækenlands forsvar. Hvis man ser bort fra de to nederlag til Holland i VM kvallen, har de kun tilladt 4 mål i 8 kampe, mens de har scoret 19. Dog skal det siges at der er i disse kampe er indregnet to 4-0 sejre over Andorra. De må undvære Tottenham forsvareren Chiriches, som brækkede næsen i weekenden, hvilket er en svækkelse af det stærke forsvar. Men spørgsmålet er om det kommer til at gøre en forskel for et rumænsk hold, som vil stå meget dybt og lade grækerne komme til dem og leve på kontraer.

Der er meget fin værdi i odds 3,185!

, , ,

blog comments powered by Disqus