Hobro - Lyngby (0-1)

14. november 2013

Bemærk at Dagens X i dag er et handicap X!

Indsats: 181,43

Odds: 4,211

Resultat: 3-0 Tabt

Profit siden 15-05-2013: +2841,25 (TBP 11%)

Endnu en dag med et utroligt tyndt kampprogram. Men kampen imellem Hobro og Lyngby fra den danske 1. division har dog fanget øjet. 

Hobro har været den helt store overraskelse i denne sæson. De fører rækken sikkert med 35 point for 15 kampe og har hele 6 point ned til Horsens og dagens modstander Lyngby - og de Hobro har endda en kamp til gode. Hobro har vundet samtlige af deres 7 hjemmekampe med målscore på 18-7. Det der er interessant i denne sammenhæng er at alle deres hjemmekampe er vundet med præcis 1 mål, bortset fra den første kamp i sæsonen, hvor de slog Silkeborg med 5-0. 

Lyngby er bestemt med i favoritfeltet til at vende tilbage til Superligaen og indtil videre ser det ganske fornuftigt ud. Men de er dog klart stærkest hjemme i Lyngby. På udebane kniber det lidt mere med at få point med hjem. De har 2-1-4 og 10-13 i deres 7 hidtidige udekampe. De har dog fået stabiliseret spillet en del på det seneste og har ikke tabt i de sidste 6 kampe (4 sejre og 2 uafgjorte). I aften har de dog en lang tur til Hobro og skal møde et Hobro mandskab som er fuld af selvtillid. 

Det almindelige X er fristende, men det endte med at blive et handicap X, fordi Hobro lige ser en anelse mere skarpe ud pt. Ved at dutche 1-0, 2-1 og 3-2 på Betfair får man 4,211 og det er der fremragende værdi i, når man ser på statistikken. Bet365 har det almindelige handicap X til odds 4,00.

, , , ,

blog comments powered by Disqus