Randers - AAB

11. november 2013

Indsats: 80,63

Odds: 3,47

Resultat: 1-4 Tabt

Profit siden 15-05-2013: +3143,63 (TBP 12%)

Stoke leverede endnu engang en rutsjebanetur af kaliber, men fik i overtiden sikret 3-3 og en lækker afslutning på weeekenden for Dagens X. Formen har i de seneste 30 dage været forrygende, med en hitrate på lige over 35% og en TBP på 62%. Dét er ik så ringe endda!

Dagens X kommer fra den hjemlige Superliga, hvor Randers tager imod AAB. AAB er naturligvis favoritter, da de ligger på 2. pladsen, men Randers har haft godt fat i nordjyderne i de sidste par kampe. Da de mødtes i september vandt Randers 3-2 og da de mødtes i maj blev den 2-2. Det er således alt andet end en walkover for AAB.

Randers er uden Jonas Borring, som er ude med karantæne og Lasse Rise og Djiby Fall er stadig ude med skader. Formen for kronjyderne er lidt middelmådig med 1-3-1 og 7-6. De har dog mødt nogle af de lidt stærkere hold - FCK (1-1), Midtjylland (1-1) og AGF (2-2), mens de har slået Sønderjydske og tabte til FCN.

AAB har ingen skader og mangler kun indskifteren Hallur Hansson (landskamp). Deres form ser flot ud med 3-1-1 og 6-4. Men hvis man kigger lidt nærmere på det, er de 2 af sejrene over svage hold (hhv. Sønderjyske og Viborg), mens de tabte til FCK (3-0) og spillede 0-0 med AGF. I sidste runde vandt de 1-0 over OB, på et selvmål. Når man holder alt det sammen, syntes jeg ikke at AAB ser så stærke ud, som bookmakerne gør dem til.

Med ovenstående in mente, er der rigtig fin værdi i 3,47 på uafgjort hos Betfair.

, , ,

blog comments powered by Disqus