Ath. Bilbao - Levante

9. november 2013

Indsats: 170,30

Odds: 3,85

Resultat: 2-1 Tabt

Profit siden 15-05-2013: +2617,56 (TBP 10%)

Jeg har fundet endnu et X her kort inden kampstart. Det er kampen imellem Ath. Bilbao og Levante der har fanget mit øje. De to hold ligger næsten side om side i tabellen, hvor Ath. Bilbao ligger nummer 5 med 20 point og Levante ligger 3 point efter på 9. pladsen. 

Ath. Bilbao har endnu ikke tabt på deres nye stadion og er nok også favoritter i dag. Men hvis man kigger kampen lidt efter i sømmene, mener jeg at der er blevet gjort til for store favoritter. De er nemlig uden Balenziaga, som blev skadet i nederlaget til Atl. Madrid i sidste runde. Derudover er Sola stadig ude med skade og Morán er ude med karantæne. I deres sidste hjemmekamp imod Elche måtte de kæmpe hårdt for at redde 1 point, efter at have været bagud med 0-2. Det ser således lidt ud som om at gassen er gået lidt af ballonen.

Når gæsterne tilmed er Levante, som er det 5. bedste udehold i ligaen (3-2-1 og 6-10). De har godt nok lukket 10 mål ind, men de 7 (!!!) kom imod Barcelona i sæsonpremieren. Det vil sige at de i de efterfølgende 5 udekampe kun har lukket 3 mål ind - og i de sidste 3 kampe har de holdt nullet! Det er skarpt! De er stadig uden Pallardo, mens de forventes at Ruben Garcia er klar til kamp igen. Derudover er der ingen nævneværdige problemer for Levante. 

Hvordan Ath. Bilbao kun giver 1,62 igen er mig helt ubegribeligt?! Odds 3,85 på uafgjort er et gaveodds uden lige. Hvis man er flabet kunne man bestemt også overveje Levante til odds 6,7!

, , , ,

blog comments powered by Disqus