Osasuna - Almeria

8. november 2013

Indsats: 79,69

Odds: 3,375

Resultat: 0-1 Tabt

Profit siden 15-05-2013: +2901,40 (TBP 11%)

Rapid Wien og Racing Genk gjorde som befalet og spillede Dagens X hjem i går. Herligt!

I dag er valget faldet på bundbraget i den bedste spanske række, hvor Osasuna tager imod Almeria. De to hold er dybt inde i nedrykningskampen. Værterne ligger nummer 17 med 10 point efter 12 kampe, mens gæsterne ligger nummer 19 med 9 point for 12 kampe. Det er således en kamp, der ikke er nogle af mandskaberne der kan tåle at tabe. 

Osasuna fik sig en ordentlig snitter i sidste runde på udebane imod Real Sociadad på 5-0. Men de er væsentligt stærkere på hjemmebane, hvor de blandt andet klarede 0-0 imod Barcelona. De er dog lidt svækket til dagens kamp, da Loties fik rødt i sidste kamp og derfor er ude med karantæne. De las Cuevas er også ude med karantæne, mens Armenteros er ude med skade. 

Gæsterne fra Almeria har faktisk vundet de sidste 2 kampe over hhv. Valladolid hjemme (1-0) og Valencia ude (1-2). De har således fundet lidt medvind og det vil de prøve at ride videre på i dag. De må desværre udvære deres vigtige offensiv kraft Suso pga. karantæne og Verza er ligeledes ude med karantæne. De har dog en god erstatning for Suso i angrebet med Vidal, men Azeez tager over for Verza. 

Den tilsvarende kamp i ligaen i 2011 sluttede 0-0 og da de mødtes i pokalen i december 2011 blev det 1-1. Begge hold kan sagtens leve med 1 point, da det vil være langt vigtigere at få lidt point på kontoen end at risikere at tabe. 

, , ,

blog comments powered by Disqus