Rapid Wien - Racing Genk

7. november 2013

Indsats: 233,20

Odds: 3,7645

Resultat: 2-2 Vundet

Profit siden 15-05-2013: +2977,09 (TBP 12%)

Igen i går var heldet ikke helt på vores side. Dortmund presser på de sidste 15 minutter og bliver snydt for et straffespark, som kunne have sendt Dagens X hjem med en solid profit. Op på hesten igen!

Hesten hedder i dag Rapid Wien imod Genk i Europa League. Genk fører gruppe G med 7 point for 3 kampe, mens Wien ligger sidst i gruppen med 2 point. I det omvendte opgør fik Wien 1-1 i Belgien. På trods af at Genk fører gruppen, er oddset på Wien sejr nede i omkring 2. Det virker meget lavt, når man tænker på at Wien endnu ikke har vundet en kamp i gruppen og at Genk med 1 point kan sætte sig selv i en meget fordelagtig position ift. det videre advancement. 

Det har ikke været muligt at finde en endelig bekræftelse på info om skader og lign. men holdnyt.dk skriver at ingen af holdene har nogle skader. Siden de to hold mødtes for 14 dage siden, har Wien vundet 2 ud af 2 i ligaen og Genk har tilsvarende vundet 3 ud af 3. Begge hold er således fint kørende og burde være klar til aftenens kamp.

Det almindelige X kan man få til 3,50 hos Tipico, hvilket der er rigtig god værdi i. Men Vanen tro vælger jeg at at prøve at malke den lidt ekstra og har derfor dutched 0-0, 1-1 og 2-2 på Betfair til et effektivt odds på 3,7645.

, , ,

blog comments powered by Disqus