FC København - Galatasaray

5. november 2013

Indsats: 103,64

Odds: 3,4225

Resultat: 1-0 Tabt

Profit siden 15-05-2013: +2474,59 (TBP 10%)

I aften går det igen løs i Champions League og det er her Dagens X kommer fra. FCK har efter en yderst sløj start på sæsonen, stille og roligt fået noget mere styr på tropperne. De er støt og roligt på vej op igennem tabellen i Superligaen og dén optimisme tager FCK'erne nok med på banen i aften imod Galatasaray.

Købehavnerne fik et hårdt tilkæmpet point da Juventus gæstede Parken og det var nok det første tegn på at formen begyndte at pege i den samme retning. De er i dag uden Delayney, som har karantæne, men ellers har Solbakken alle mand til rådighed.

Tyrkiske Galatasaray er, ligesom FCK, rigtigt godt kørende efter en skidt start på sæsonen. De har vundet deres seneste 4 kampe (3 i ligaen og 1 imod FCK i CL) og de har indledt jagten på Fenerbache, som fører den tyrkiske liga. De har et bedre hold end FCK - ingen tvivl om det - med et par store stjerner, som kan gøre en forskel på egen hånd. Men i dag er de uden Wesley Sneijder, Hamit Altintop og keeperen Fernando Muslera, hvilket kan få betydning for det ellers stærke hold. Jeg hæfter mig i sær ved at det er reserve keeperen Iscan som kommer til at spille. Det er aldrig nemt for et forsvar, når der kommer en ny keeper ind. Mange af de indforståede aftaler sidder måske ikke helt i skabet og det kan skabe muligheder for FCK. Omvendt har de Drogba på toppen som tilsvarende kan gøre det onde ved FCK-mandskabet. 

Jeg tror det bliver en rigtig "tju-bang" kamp, hvor begge hold spiller friskt til. Men med de skader som Galatasaray trækkes med har FCK chancen for at få noget med hjem. Jeg syntes egentlig at de er rigtig fin værdi i 3,4225 på Betfair.

, , ,

blog comments powered by Disqus