FC Vestsjælland - Brøndby

4. november 2013

Bemærk at Dagens X er et handicap X!

Indsats: 69,09

Odds: 4,021

Resultat: 0-2 Tabt

Profit siden 15-05-2013: +2578,23 (TBP 10%)

Mandagskampen i den danske Superliga står imellem oprykkerne fra FC Vestsjælland og Brøndby. Værterne har gjort det overraskende godt i denne sæson, hvor de har været helt oppe og snuse til top 3, men de er stagneret en anelse. De tabte i sidste runde 4-1 til det andet oprykkerhold fra Viborg og i midtugen blev de slået ud af pokalen af 1. divisionholdet fra Vejle. Ikke nok med det så brækkede deres offensive troldmand Thiago foden til træning i den forgangne uge, hvilket svækker holdet yderligere. De må også undvære Oliver Lund i forsvaret, som er ude med karantæne.

Brøndby er inde i fornuftig stime, hvor de ikke har tabt i de seneste 6 kampe. De har vundet 3 og har derefter spillet 3 uafgjort. Deres defensiv har set rigtig god ud på det seneste, hvor de har holdt nullet i de 2 seneste kampe imod OB og Viborg. Men skader til et par af de offensive kræfter, har nok gjort at de ikke har kunne score det afgørende mål i de seneste par kamp. De må fortsat undvære Makienok og Kahlenberg, men til gengæld er Mikkel Thygesen klar igen, hvilket giver nogle flere tangenter at spille på på midtbanen. 

De to hold mødtes i sæsonpræmieren, hvor det endte med en pointdeling efter 1-1 på Brøndby stadion. Siden da er Brøndby dog blevet væsentligt bedre, mens FCV måske har tabt lidt af "oprykningsdampen". Jeg vurderer Brøndby til at være stærkere end FCV, men manglen af skarpe Makienok oppe foran, vil gøre at det bliver en spinkel sejr. Derfor er Dagens X handicap X'et, hvor Brøndby skal vinde med ét mål. Jeg har dutchet 0-1, 1-2 og 2-3 på Betfair, hvilket giver et effektivt odds på 4,021. Det "rene" handicap X kan fås til 3,7 hos Tipico.

, , , ,

blog comments powered by Disqus