Aalen - Fortuna Düsseldorf

1. november 2013

Indsats: 94,28

Odds: 3,3275

Resultat: 1-0 Tabt

Profit siden 15-05-2013: +2177,96 (TBP 9%)

Den tyske 2. Bundesliga danner rammen om Dagens X. Aalen tager imod Fortuna Düsseldorf og det er en kamp imellem to midterhold, som kæmper for at ikke at miste kontakten til toppen, samt at holde nedrykningsstregen på afstand. 

Aalen ligger nummer 9 med 16 point, som er kommet i hus via 4-4-4 og 12-12 i målscore. Deres defensiv på hjemmebanen er yderst imponerende. De har kun lukket 3 mål ind i 5 kampe, hvilket kun Köln (2) har gjort bedre. De har scoret 7 mål i de 7 kampe og det er primært pga. de manglende mål at de må nøjes med en statistik der er 2-1-2. 

Fortuna Düsseldorf ligger á point med dagens modstander, med præcis den samme statistik (4-4-4), men en lidt ringere målscore (14-19). De fik sig en ordentlig lussing i sidste runde, hvor de på hjemmebane tabte med hele 1-6 til Paderborn. Inden dén kamp havde de faktisk gjort det fremragende og kun lukket 4 mål ind i 6 hjemmekampe. Det kniber dog lidt mere på udebane, hvor de har lukket 9 mål ind i 5 kampe og har scoret 7 i den anden ende. Det har kastet 5 point af sig (1-2-2) og de ved nok godt at de skal finde de defensive takter fra hjemmebanen frem, hvis det skal blive bedre. 

Der er 4 point ned til nedrykningsstregen og der er ligeledes 4 point op til playoffzonen. Derfor er dette en nøglekamp for begge mandskaber, som ingen af dem rigtig kan tåle at tabe hvis, de vil slipper for at komme i nedrykningsproblemer. Omvendt vil en pointdeling ikke være helt skidt for begge parter, da de dermed holder nogenlunde kontakt med holdene i playoff zonen.

, , ,

blog comments powered by Disqus