Betis - Levante

31. oktober 2013

BEMÆRK - Dagens X er et handicap X!

Indsats: 62,85

Odds: 6,63

Resultat: 0-0 Tabt

Profit siden 15-05-2013: +2272,24 (TBP 9%)

Valladolid fik kæmpet sig tilbage til 2-2, efter at have været bagud 0-2 i går aftes og det sikrede 2 i streg for Dagens X. Dagens program er uhyre tyndt og der er reelt ikke rigtig noget der for alvor ligner et godt spil. Der er dog en enkelt kamp, som er sprunget mig i øjnene. I kampen mellem Betis, som ligger under stregen, og Levante, som ligger nummer 7 og på det seneste har gjort det godt, vurderer bookmakerne at Betis er favoritter. Det kan jeg slet ikke få til at hænge sammen.

Betis er hæderlige hjemme med 2-1-2 og 6-5, men de tager imod Levante som er det 4. bedste udehold i ligaen med 3-1-1 og 6-10 (og hvis man tager 7-0 lussingen imod Barca i 1. runde ud, hedder det pludselig 3-1-0 og 6-3!). Betis har et hav af skader - hele 6 mand er ude og oven i det må de undvære den dygtige forsvarer Amaya, der er ude med karantæne. 

Levante vandt i sidste runde 3-0 over Espanyol og de viser at de bestemt hører til i den øverste 1/3 af tabellen. Den marokanske kant Nabil El Zhar er småskadet, men det forventes at han bliver klar til at spille i aften. Men derudover har Levante kun skader til spillere som bliver benyttet som indskiftere. De har kun tabt til Barcelona (7-0) og til Real Madrid (3-2). Resten af kampene er enten vundet (4) eller spillet uafgjort (4).

Jeg mener helt klart at Betis er klart overvurderet og et Levante løber med sejren i dag. Betis er dog dygtige i defensiven og har kun lukket 1 mål ind pr. kamp på hjemmebane. Tilsvarende scorer Levante ikke mange mål på udebane, hvor de har nettet 6 gange i 5 kampe. Derfor bliver dagens X et handicap X, hvor Levante skal vinde med 1 mål. Jeg har spillet den på Betfair ved at dutche 0-1, 1-2 og 2-3 til et effektivt odds på 6,63. Man kan få et alm. handicap X til omkring 5,50 hos f.eks. Tipico. 

Dagens X er, på grund af det tynde program, lidt et langskud - men det er et langskud med masser af værdi i. Hvis man ikke er til langskud, kan man jo sagtens spare skillingerne og hoppe med igen i morgen, hvor der er et lidt mere normalt kampprogram der venter.

, , , , ,

blog comments powered by Disqus