Valladolid - Real Sociadad

30. oktober 2013

Indsats: 60,-

Odds: 3,375

Resultat: 2-2 Vundet

Profit siden 15-05-2013: +2335,09 (TBP 10%)

Valladolid tager imod Real Sociadad i den bedste spanske række og denne kamp ligner et rigtig solidt bud på et X. De hold har nemlig intet imod at spille uafgjort i denne sæson og når det tilsvarende møde i sidste sæson også endte med en pointdeling, ser det pludselig interessant ud. 

Valladolid ligger pt. på 14. pladsen med 10 point for 10 kampe (2-4-4 og 12-15 i målscore). De har kun 2 point ned til Betis under stregen og det er derfor essentielt at de får sat nogle point på kontoen. De kæmper lidt med skader og senest er den tyske kant Ebert, som har scoret 2 mål og lavet 4 assists i 5 kampe, kommet til skade. Han er dog ikke meldt endeligt ude og skal testes op til kampen. Samme situation er den anden kant Omar Ramos i, selvom han ikke er lige så giftig fremad banen, som hans tyske kollega. Valladolid har ikke gjort det for godt på hjemmebanen, hvor de har  1-2-2 og 6-8. Deres forsvar ser ikke for godt ud, men heldigvis for dem er Real Sociadads angreb tilsvarende tandløst på udebane.

Gæsterne ligger pt. på 9. pladsen med 13 point (3-4-3 og 11-10). De er dog klart bedste på hjemmebanen, fordi på udebane har de kun formået 1-2-2 og 4-7. Hvis man scorer under 1 mål pr. kamp på udebane, bliver det rigtigt svært at vinde - specielt når forsvaret lukker knapt 1,5 mål ind pr. kamp. Midtbanen Estaban Granero er stadig ude og derfor forventes det at midtbanen, som var med til at vinde 3-0 imod Almeria i weekenden, er uændret til aftenens kamp.

Begge hold kommer med en sejr i bagagen fra sidste runde, hvor Real Sociadad som sagt slog Almeria, mens Valladolid slog Rayo Vallecano 3-0 på udebane. De to hold kommer således med lidt frisk selvtillid, men det må ligge i baghovedet at de ikke må tabe dagens kamp, hvis de vil holde nedrykningen på afstand/holde kontakt med de øverste hold. Odds 3,375 på Betfair ser aldeles fornuftigt ud.

, , , ,

blog comments powered by Disqus