Dynamo Dresden - Energie Cottbus

27. oktober 2013

Indsats: 126,-

Odds: 3,40

Resultat: 1-0 Tabt

Profit siden 15-05-2013: +1644,51 (TBP 7%)

Dagens X er et bundopgør i den 2. bedste række i Tyskland. Dynamo Dresden (nr. 18) møder Energie Cottbus (nr. 14). Begge hold er en del af den meget tætte bundstrid i 2. Bundesliga. De nederste 7 hold ligger indenfor 5 point og med 3 nedrykningspladser det ektremt vigtigt ikke at tabe for mange skridt.

Hjemmeholdet ligger pt. på Dumbo-pladsen med 9 point og har 4 point op til Karlsruher over stregen. De har kun vundet 1 enkelt kamp i sæsonen, men er til gengæld ganske dygtige til at redde en uafgjort. Hele 6 gange har de fået uafgjort, i øvrigt blandt andet imod topholdet fra Køln, og kun 4 gange har de måtte gå tomhændet fra banen. De må til dagens kamp undvære Hartmann (defensiv midt) og Kempe (midtbane/angriber). Begge er dog indskiftere og burde ikke være katastofale skader.

Gæsterne fra Cottbus har gjort det marginalt bedre end Dresden. De har skrabet 13 point sammen via 3-4-4 og ligge pt. lige over stregen á point med Karlsruher. De har endnu ikke vundet på udebane i denne sæson, hvor de har tabt 3 og spillet 3 uafgjort. De har ligesom Dresden et par skader, men det er alle til spillere som ikke er startere. 

Begge hold vil nok hellere have 1 point end risikere at tabe, da det i den tætte kamp i bunden gælder om ikke at blive sat af. I den tilsvarende kamp sidste år vandt Dresden en spinkel 1-0 sejr, men her var bedre kørende end de er pt. Når Tipico tilmed belønner remis med meget fine 3,40 er det bare om at slå til.

, , ,

blog comments powered by Disqus