Viborg - FC Vestsjælland

25. oktober 2013

Indsats: 178,25

Odds: 3,40

Resultat: 4-1 Tabt

Profit siden 15-05-2013: +1239,53 (TBP 5%)

Fredagsbold fra Superligaen danner rammen om dagens X. De to oprykkere har sat hinanden stævne i Viborg. De to hold har fået en meget flot sæsonstart og ligger pt. begge med 17 point på hhv. 5. og 6. pladsen. Der er kun 1 point op til AAB på 2. pladsen og der er derfor meget på spil for de to hold. 

Hjemmeholdet fra Viborg kan give debut til den amerikanske angriber Mike Grella. Han er kommet til fra engelske Scunthorpe, men hvis statistikken på wikipedia holder, har Vestsjælland ikke noget at frygte. Han scorede således 1 sølle mål i 25 kampe og han holder derfor ikke helt samme mål-snit som Ibrahimovic. Viborg har ingen skader, men må undvære Kristoffer Poulsen pga. karantæne.

Viborg har i de sidste 5 kampe 2-2-1 og 4-3 i målscore. Selvom de har sat 8 point på kontoen har de således haft lidt svært ved at finde nettet, mens deres defensiv har sørget for at redde pointene hjem. På hjemmebane i denne sæson har de også 2-2-1, men her siger målscoren 10-9. Der bliver altså spillet lidt mere friskt til på hjemmebanen.

Gæsterne fra Vestsjælland har ingen som er sikkert ude, men Bertolt og Henrik Madsen døjer med mindre skader og skal testes inden kampstart. Formen i de sidste 5 kampe er 2-1-2 og en målscore på 7-8, hvilket vel er acceptabelt for oprykkerne. Deres udebane statistik lyder på 1-4-1 og 6-7 i målscore. De spiller med et defensivt udgangspunkt og vil helt sikker lade værterne komme frem på banen og håber at kunne slå til på nogle hurtige kontraer.

De to hold mødtes for en lille måned siden på samme stadion og her blev det til en 2-0 sejr til Viborg. Med til historien hører dog at de to mål blev sat ind i 87. og 90. minut. De to hold har også mødt hinanden i 1. division og sidste år blev det til 2 Viborg sejre (7-1(!!!) og 3-2) og en uafgjort (0-0). 

, , ,

blog comments powered by Disqus