Anzhi - Tromsø

24. oktober 2013

Indsats: 118,84

Odds: 4,00

Resultat: 1-0 Tabt

Profit siden 15-05-2013: +1417,78 (TBP 6%)

2 hold i dyb krise sætter hinanden stævne i dagen EL-kamp. Hjemmeholdet Anzhi har ikke vundet en kamp siden deres ejer valgte at sætte hele holdet til salg. I den forbindelse røg mange stærke spillere, som f.eks. Etoo og Willian. De ligger pt. sidste i den bedste russiske række med 6 point for 13 kampe. De mangler deres meget vigtige offensive kort Traoré til aftenens kamp og derudover mangler de også Epureanu og Mkrtchyan, som er spillere der typisk bruges som indskiftere. 

Tromsø er også i alvorlige problemer i den hjemlige liga, selvom det ikke ser helt så slemt ud, som det gør for Anzhi. De ligger lige under stregen med 3 kampe tilbage af sæsonen, men har håb forude, da de kun har 2 point op til redningen. De har således nogle ekstremt vigtige kampe som venter i den umiddelbare fremtid og der er nok ingen tvivl om at de foretrækker at redde livet i Tippeligaen ift. succes i Europa League, som de alligvel ikke vil kunne tage hele vejen. De mangler deres vigtige mandbanegeneral Pritchard, men ellers tager de til Rusland i stærkeste opstilling.

Kampen skal i øvrigt spilles på neutral grund, hvilket nok vil betyde stort set ingen tilskuere på lægterne. Ikke just en inspirerende ramme at spille i. De hold mødtes i øvrigt i træningsturneringen Copa del Sol i 2012, hvor de spillede 0-0.

Man kan være fristet af Tromsø sejr, da jeg vurderer kampen til at være næsten lige. Man kan få odds 6,50 på nordmændene og det kunne bestemt også være et godt bud på et værdi spil. Men nu er det jo dagens X og derfor tager vi X'et som er næsten lige så velbetalt med 4,00.

, , ,

blog comments powered by Disqus