Stoke - West Bromwich

19. oktober 2013

Indsats: 338,57

Odds: 3,30

Resultat: 0-0 Vundet

Profit siden 15-05-2013: +1233,92 (TBP 6%)

Ét af holdene i Premier League som har leveret flest overraskelser foreløbigt, West Bromwich, tager i dag turen til Stoke, som ikke har været for godt kørende i de seneste par kampe.

Hjemmeholdet har tabt deres seneste 3 kampe, hvilket Mark Hughes' mandskab bestemt ikke skal være tilfredse med. Stoke er et mandskab som primært hiver deres point ind på hjemmebane, mens de på udebane er ret sløje. Hjemme har de taget point fra Man City både i denne sæson og i sidste sæson. I sidste sæson tog de også point fra Arsenal (0-0) og Everton (1-1), samt slog Liverpool (3-1) De 2 af de tre tabte kampe, var ude imod hhv. Fulham og Arsenal, mens hjemmebanenederlaget kom til Norwich (0-1) og derfor ser formen litd dårligere ud end den egentlig er i mine øjne. 

Deres skadessituation ved at lysne og det er kun Jonathan Walters, der er tvivlsom til i dag. Ellers har Hughes alle mand til rådighed. Stoke har historisk set et godt greb på West Brom, hvor de har 2-1-1 i de seneste 4 opgør (og faktisk kun har tabt 1 ud af de sidste 13 kampe, hvis man syntes at det giver mening at kigge så langt tilbage i historiebøgerne) og hvis Hughes får formår at lukke West Brom's kanter ned, får gæsterne meget svært ved at dirke Stoke forsvaret op i dag.

Gæsterne fra West Brom har skabt nogle bemærkelsesværdige resultater i denne sæson, hvor de har spillet 1-1 hjemme imod Arsenal og har slået Man Utd. ude (1-2). I begge kampe har de dog kunne lade modstanderen komme til dem, da de har været underdogs og det er bliver en noget andet kamp i eftermiddag. Stoke spiller ganske vist mere frem ad banen under Mark Hughes, men det er på ingen måde "alle mand frem" som Man Utd. og Arsenal gerne vil. Stoke vil ikke tillade hurtige omstillinger og vil gå hårdt på West Broms hurtige spillere.

West Brom har stadig en del skader. Målmand Ben Foster er stadig skadet, som han har været i et par kampe efterhånden. Man regner med at have Chris Brunt klar, men at han starter på bænken. Derudover regner man også med at Victor Anichebe er klar igen.

, , ,

blog comments powered by Disqus