Blackpool - Wigan

19. oktober 2013

Indsats: 225,72

Odds: 3,30

Resultat: 1-0 Tabt

Profit siden 15-05-2013: +455,20 (TBP 2%)

Dagens første X fra dagensx.dk er fra den næstbedste engelske række, hvor 2 meget stramme defensiver står overfor hinanden. 

Blackpool ligger efter 11 kampe nr 6 i tabellen med 5-5-1 og 13-9 i målscore. De startede sæsonen som lyn og torden, men er gået noget i stå på det sidste. Det har betydet at de er gledet en lille smule ned igennem tabellen. Hjemme er de dog fortsat utroligt stærke rent defensivt, hvor de i 5 kampe kun har lukket 2 (!!!) mål ind. Desværre for dem kniber det også lidt i den anden ende, hvor de har scoret 1 mål pr. kamp i snit. Blackpool er uden deres manager Paul Ince, som skal afsone karantæne for at have truet en dommer. Det er nok ikke lige dét som Blackpool har brug for, når de skal løse deres målscoringsproblem.

Nedrykkerne fra Wigan ligger nr 12, men har dog 2 kampe i baghånden, hvilket potentielt ville rykke dem helt op i nakken af Blackpool. De er kommet noget slingrende fra start med 4-2-3 og 14-10. De har spillet 4 kampe på udebane i denne sæson hvor de har vundet 1 og tabt 3. Målscoren på udebane siger 4-4 og man kan roligt sige at de har præcis de samme styrker og svagheder som Blackpool: stram defensiv og tandløst forsvar.

Dén slags er en lækkerbidsken hvis man gerne ville ramme en pointdeling og når X'et tilmed er så velbetalt som 3,30, er det et fremragende spil.

, , ,

blog comments powered by Disqus