Carpi - Novara

14. oktober 2013

Indsats: 60,80

Odds: 3,10

Resultat: 1-0 Tabt

Profit siden 15-05-2013: +633,79 (TBP 3%)

Efter Latina og Modena delte pointene i går er DagensX.dk igen godt i grønt. Rullen vokser stille og roligt - helt perfekt!

Der er et meget tyndt program i dag, hvor det meste af fodbold-Europa gør sig klar til den sidste runde af VM-kvallen i morgen. Det er dog lykkedes at finde et ganske fint bud på DagensX.dk. Ligesom i går vender vi blikket imod støvlelandets 2. bedste række, Serie B. Her mødes Carpi og Novara i mandagskampen. 

Hjemmeholdet Carpi liger og roder rundt under stregen. De har efter 7 kampe 2-1-4 og en målscore på 4-8. Deres defensiv er således ganske god, men deres angreb er fuldstændigt håbløst. De har spillet 3 kampe hjemme, men har endnu ikke formået at score et mål på hjemmebanen. Der er ingen tvivl om at oprykkerne lige skal vænne sig til tempoet i Serie B.

Novara ligger midt i rækken på 13. pladsen. Efter at have sluttet på en fin 5. plads sidste år, kniber det noget mere med resultaterne i denne sæson. De kæmper, ligesom værterne, med at finde netmaskerne. De har efter 8 kampe 2-4-2 og en målscore på 8-10. På udebane har de 0-3-1 og 3-4 og de ligner bestemt et hold som er fint tilfredse med 1 point når de er på fremmed græs. 

En uafgjort vil ikke være en katastrofe for nogen af holdene. Carpi vil overhale Ternana og komme op og ligge á point med Pescara (over stregen) og Bari. Novara vil klatre op en enkelt plads op i tabellen og vil have playoff zonen indenfor 2 point. Begge hold kan således være fint tilfredse med et X og så plejer det også at blive sådan i Italien.

, , ,

blog comments powered by Disqus