Latina - Modena

13. oktober 2013

Indsats: 290,30

Odds: 3,10

Resultat: 0-0 Vundet

Profit siden 15-05-2013: +694,59 (TBP 3%)

Italienerne er jo kendt for at kunne enes om at spille uafgjort og når kampen tilmed er imellem to hold, som har svært ved at score og bestemt ikke kan tåle at tabe, ligner det allerede et rigtig fornuftigt bud på en remis.

Latina tager hjemme imod Modena. Hjemmeholdet ligger under stregen efter der første 8 kampe, hvor de har 1-5-2 og en målscore på 5-8 (1-2-1 og 3-4 på hjemmebane). De ligger dog á point med Siena, Pescara og Bari, men de har alle bedre målscore end Latina. Serie B er historisk set uhyre tæt og i år er ingen undtagelse. Derfor er det essentielt for Latina at de får point på kontoen og eftersom at deres angreb er noget tandløst, må de sætte deres lid til at bagerste række kan hold nullet. De har dog også formået at få point på kontoen i de seneste 5 kampe, hvor de 4 er end uafgjort og en enkelt er vundet.

Heldigvis for dem er dagens gæster Modena, som har vist sig ret ineffektive på udebane. De har 0-1-3 på udebane og en målscore på 3-7. De har således kun formået at score 3 mål i 4 kampe, hvilket bestemt ikke er skræmmende - selv for et middelmådigt Latina forsvar. På hjemmebane er de meget bedre med 3-1-0 og 9-3, men det hjælper dem ikke det store i dag. Deres stærke hjemmebane gør dog at de ligger fornuftigt til i tabellen, hvor de pt. indtager en plads midt i tabellen på 9. pladsen. De ligger lige udenfor playoff pladserne, men der er faktisk ikke mere end 4 point op til 3. pladsen. Derfor må de for alt i verden ikke tabe point i dag, da de hurtigt vil blive hægtet af i kampen om playoff pladserne til det forjættede land i Serie A.

, , ,

blog comments powered by Disqus